Alles voor de douche en badkamer sanitair tegen de laagste prijzen : Toiletten

Geberit AquaClean wateraansluitset v/zitting met douche

Toiletten


Geberit AquaClean douchewc closetzitting 4000 softclose alpien wit

Toiletten


Geberit AquaClean douchewc 4000plus closet model 1 wit

Toiletten


Geberit AquaClean douchewc closetzitting 5000 softclose, infrarood alpien wit

Toiletten


Geberit AquaClean douchewc closetzitting 5000 softclose, infrarood pergamon

Toiletten


Geberit AquaClean douchewc closetzitting 5000plus softclose, infrarood pergamon

Toiletten


Geberit AquaClean douchewc 5000plus closet model 2 wit

Toiletten


Geberit AquaClean douchewc Sela zitting/deksel softclose, kiwa alpien wit

Toiletten


Geberit AquaClean afstandbediening voor douchewc 5000plus

Toiletten


Sanibroyeur Sanivite vuilwaterpomp douche-wast-wasm-bidet-keuken, wit

Toiletten


Sanibroyeur Sanidouche vuilwaterpomp voor douche - wastafel, wit

Toiletten


Grohe Rapid sl wc-element voor douche wc 113 cm,

Toiletten

  De Grohe Rapid sl wc-element voor douche wc 113 cm, van het merk Grohe en serie Rapid Sl is te bestellen in de kleur . Het product is vervaardigd uit Staal en kent de volgende afmetingen . Wist u dat Badkamerwinkel.nl nog veel meer producten in de categorie Inbouwreservoir heeft? Kijkt u gerust verder naar het gehele assortiment aan Toiletten producten.wcelement voor douche wc 113 cm. 4005176304651ean 39112000sa grohe rapid sl element vdouche 39112000 voorwandinbouwelement wandcloset met spoelreservoir inbouwreservoir inbouwspoelsysteem montage module montageframe montagemodule reservoir wandclosetframe constructie zelfdragend in diepte verstelbaar hoogte 3l geschikt frontbediening

  139.00 Euro

  Ga naar Grohe Rapid sl wc-element voor douche wc 113 cm,


Douche Wc Zitting Stroomloos Wit

Toiletten

  Douche WC Zitting Wiesbaden Stroomloos Wit De Douche WC Zitting Wiesbaden Stroomloos Wit heeft een modern design en is geproduceerd met hoogwaardige en duurzame materialen. Aan de achterkant is een metalen slang aansluiting voor extra stevigheid. De zitting past op de volgende toiletpotten: - Metro 32.3486 - Vesta 32.3453 - Vesta 32.3454 - Arco 32.3455 - Flow Rimless 32.3458 Afmeting: - 370 x 500 x 60 mm Bestel het goedkoopst bij Megadump Tiel

  139.00 Euro

  Ga naar Douche Wc Zitting Stroomloos Wit


Galva Fresh douche wc toiletzitting met sproeier zonder stroom bidet

Toiletten

  Deze hoogwaardige Douche-wc is zeer eenvoudig aan te sluiten. Het systeem draait op waterkracht waardoor er geen elektriciteit nodig is. Hierdoor is het toepasbaar in vrijwel elke situatie. Houdt wel rekening met de vorm. Deze toiletzitting heeft een D-vorm. De toiletpot dient tevens een D-vorm te hebben om alles goed te laten aansluiten. Door zijn verstelbare scharnieren, is het te combineren met vrijwel alle toiletten met diezelfde vorm.  Functies:  Anale sproeifunctie Vaginale sproeifunctie Softclose sluiting Quick release systeem Verstelbare waterdruk Zelfreinigingsfunctie Deze douche-wc is voorzien van 2 sproeikoppen. Beide sproeikoppen hebben een zelfreinigende functie. De ene sproeikop heeft een bidetfunctie en de andere is voor de dames bedoeld. Deze zorgt voor een verfrissende douchebeurt. Van beide functies is de kracht van de waterstraal te bepalen met de chromen hendel aan de zijkant. Doordat deze zitting niet voorzien hoeft te worden van elektriciteit, bespaart u op de energiekosten en het verbruik van toiletpapier. Een douche-wc zitting zorgt niet alleen voor meer hygiëne, maar is tevens voordelig ingebruik.  De toiletzitting is zeer eenvoudig te plaatsen. Aan de zitting zit een 1/2'' aansluiting. De aansluitslang met T-koppeling wordt er standaard bij geleverd. Hierdoor kunt u de slang rechstreeks aansluiten op een hoekstopkraan of op het T-stuk indien het ook aan het reservoir gekoppeld moet worden. De hoekstopkraan wordt er niet standaard bijgeleverd maar vindt u onder de toebehoren. Met behulp van de verschillende mallen en hulpstukken, is de zitting perfect af te stellen op uw bestaande toiletpot.

  192.50 Euro

  Ga naar Galva Fresh douche wc toiletzitting met sproeier zonder stroom bidet


Galva fresh toiletpot met douche wc en bidet zitting met spoelrand

Toiletten

  Deze hoogwaardige Douche-wc is zeer eenvoudig aan te sluiten. Het systeem draait op waterkracht waardoor er geen elektriciteit nodig is. Hierdoor is het toepasbaar in vrijwel elke situatie.  Functies:  Anale sproeifunctie Vaginale sproeifunctie Softclose sluiting Quick release systeem Verstelbare waterdruk Zelfreinigingsfunctie Deze douche-wc is voorzien van 2 sproeikoppen. Beide sproeikoppen hebben een zelfreinigende functie. De ene sproeikop heeft een bidetfunctie en de andere is voor de dames bedoeld. Deze zorgt voor een verfrissende douchebeurt. Van beide functies is de kracht van de waterstraal te bepalen met de chromen hendel aan de zijkant. Doordat deze zitting niet voorzien hoeft te worden van elektriciteit, bespaart u op de energiekosten en het verbruik van toiletpapier. Een douche-wc zitting zorgt niet alleen voor meer hygiëne, maar is tevens voordelig ingebruik.  De toiletzitting is zeer eenvoudig te plaatsen. Aan de zitting zit een 1/2'' aansluiting. De aansluitslang met T-koppeling wordt er standaard bij geleverd. Hierdoor kunt u de slang rechstreeks aansluiten op de bijgeleverde hoekstopkraan of op het T-stuk indien het ook aan het reservoir gekoppeld moet worden. Met behulp van de verschillende mallen en hulpstukken, is de zitting perfect af te stellen. Het Galva wandcloset is 525mm diep en 359mm breed. De toiletpot is voorzien van een spoelrand. De bevestigingsgaten hebben een hart op hart afstand van 180mm.

  329.00 Euro

  Ga naar Galva fresh toiletpot met douche wc en bidet zitting met spoelrand


Galva fresh toiletpot met douche wc en bidet zitting rimfree

Toiletten

  Deze hoogwaardige Douche-wc is zeer eenvoudig aan te sluiten. Het systeem draait op waterkracht waardoor er geen elektriciteit nodig is. Hierdoor is het toepasbaar in vrijwel elke situatie.  Functies:  Anale sproeifunctie Vaginale sproeifunctie Softclose sluiting Quick release systeem Verstelbare waterdruk Zelfreinigingsfunctie Deze douche-wc is voorzien van 2 sproeikoppen. Beide sproeikoppen hebben een zelfreinigende functie. De ene sproeikop heeft een bidetfunctie en de andere is voor de dames bedoeld. Deze zorgt voor een verfrissende douchebeurt. Van beide functies is de kracht van de waterstraal te bepalen met de chromen hendel aan de zijkant. Doordat deze zitting niet voorzien hoeft te worden van elektriciteit, bespaart u op de energiekosten en het verbruik van toiletpapier. Een douche-wc zitting zorgt niet alleen voor meer hygiëne, maar is tevens voordelig ingebruik.  De toiletzitting is zeer eenvoudig te plaatsen. Aan de zitting zit een 1/2'' aansluiting. De aansluitslang met T-koppeling wordt er standaard bij geleverd. Hierdoor kunt u de slang rechstreeks aansluiten op de bijgeleverde hoekstopkraan of op het T-stuk indien het ook aan het reservoir gekoppeld moet worden. Met behulp van de verschillende mallen en hulpstukken, is de zitting perfect af te stellen. Het Galva wandcloset is 525mm diep en 359mm breed. De toiletpot heeft een randloze afwerking, waardoor het eenvoudig schoon te maken is. Een randloze afwerking is 95% hygiënischer dan met spoelrand. De bevestigingsgaten hebben een hart op hart afstand van 180mm.

  358.99 Euro

  Ga naar Galva fresh toiletpot met douche wc en bidet zitting rimfree