Alles voor de douche en badkamer sanitair tegen de laagste prijzen : Zwembad/Zwembadaccessoires/Buitendouches

Solaris 20 liter

Zwembad/Zwembadaccessoires/Buitendouches

  . . lekker gratis warm douchen met een solar douche. douche solaris ø 15 cm - h 208 cm. frame van de douche bestaande uit een zuil van zwart abs, voor opwarming van het water als de zon schijnt. capaciteit 20 liter met een mengkraan voor warm/koud water. direct op de tuinslang aan te sluiten. de solar douche is eenvoudig in de bodem vast te zetten (montage-materiaal meegeleverd).. . .

  164.95 Euro

  Ga naar Solaris 20 liter


Solar Douche 17 liter

Zwembad/Zwembadaccessoires/Buitendouches

  genieten van een warme douche in de tuin met de “solar douche”. de zon verwarmt de solar tank die een inhoud heeft van 17 liter. de douche is voorzien van een aparte koude en warme kraan en heeft een universele aansluiting om de solar tank makkelijk te vullen via de tuinslang. door het mixen van koud en warm water heeft de douche een capaciteit van 50 liter water.. . . belangrijk! indien u wenst te betalen bij aflevering (rembours) bedraagt de levertijd van dit product 2 tot 3 weken.

  133.95 Euro

  Ga naar Solar Douche 17 liter


Solaris Plus 23 liter

Zwembad/Zwembadaccessoires/Buitendouches

  lekker gratis warm douchen met een solar douche. douche solaris plus ø 13 cm - h 220 cm. frame van de douche bestaande uit een zuil van zwart abs, voor opwarming van het water als de zon schijnt. de „opvouwbaarheid“ maakt een compacte en praktisch opberging van de douche mogelijk bij niet-gebruik. capaciteit 23 liter met een mengkraan voor warm/koud water. direct op de tuinslang aan te sluiten. de solar douche is eenvoudig in de bodem vast te zetten (montage-materiaal meegeleverd)..

  141.95 Euro

  Ga naar Solaris Plus 23 liter


Solaris Luxe 35 liter

Zwembad/Zwembadaccessoires/Buitendouches

  . lekker gratis warm douchen met een solar douche. douche solaris luxe ø 20 cm - h 208 cm. frame van de douche bestaande uit een zuil van zwart abs, voor opwarming van het water als de zon schijnt. capaciteit 35 liter met een mengkraan voor warm/koud water en een douche voor de voeten. direct op de tuinslang aan te sluiten. de solar douche is eenvoudig in de bodem vast te zetten (montage-materiaal meegeleverd)..

  208.95 Euro

  Ga naar Solaris Luxe 35 liter


Biolo 18 liter

Zwembad/Zwembadaccessoires/Buitendouches

  solar douche biolo, een kunststof solar douche uit 2-delen met een inhoud van 18 liter. douchekop, mengkraan (warm/koud) met één hendel voor de juiste watertemperatuur. de solar douche wordt aangesloten op een standaard tuinslang. compact en gemakkelijk te vervoeren en te installeren.. . belangrijk! indien u wenst te betalen bij aflevering (rembours) bedraagt de levertijd van dit product 3 tot 4 weken..

  159.95 Euro

  Ga naar Biolo 18 liter


Provati 35 liter

Zwembad/Zwembadaccessoires/Buitendouches

  solar douche provati. hoge kwaliteit solar douche van gelakt aluminium met een inhoud van 35 liter. een nieuwe grotere regendouchekop met regelbare hoek, mengkraan (warm/koud) met één hendel voor de juiste watertemperatuur. de solar douche word aangesloten op een standaard tuinslang. eenvoudig te installeren.. . belangrijk! indien u wenst te betalen bij aflevering (rembours) bedraagt de levertijd van dit product 3 tot 4 weken..

  289.95 Euro

  Ga naar Provati 35 liter